Daily Time Schedule

7:20-7:30 a.m.

Student passing

7:30-8:45 a.m.

First Hour (75 minutes)

8:50-9:45 a.m.

Second Hour (55 minutes)

9:50-10:45 a.m.

Third Hour (55 minutes)

10:50 a.m.-12:20 p.m.

Fourth Hour (60 minutes)

Lunch (30 minutes)

1st Lunch - Seventh and Eighth Grades

10:50 - 11:20

2nd Lunch - Seventh and Eighth Grades

11:20 - 11:50 

3rd Lunch - Sixth Grade

11:50 -12:20

12:25-1:20 p.m.

Fifth Hour (55 minutes)

1:25-2:20 p.m.

Sixth Hour (55 minutes)

2:20 p.m.

Dismissal


Half Day Schedule


7:30-8:05 a.m.

First Hour

8:10-8:35 a.m.

Second Hour

8:40-9:05 a.m.

Third Hour

9:10- 9:35 a.m.

Fourth Hour

9:40-10:05 a.m.

Fifth Hour

10:10-10:40 a.m.

Sixth Hour